Content not translated?
Try autotranslate

Porsgrunn forteller

Porsgrunn Bymuseum, 11 juni 2020 kl. 18.00
Publikum blir invitert til å sette seg på en ledig stol ved siden av en forteller (på en meters avstand). Fortellingene er korte, 3-5 minutter.


Les mer

Vi gleder oss til PIT 2021!

Vi er så lei oss. På grunn av korona er det dessverre umulig for oss å gjennomføre festivalen i år. Nå gleder vi oss til PIT 15 - 19 juni 2021!


Les mer

Vi har laget


Hør her
NYHETER

Podcast 5

I dagens episode hører vi en samtale mellom forfatter og filmskaper Tom Hovinbøle og Grenland Friteaters Tor Arne Ursin, om forestillingen Smuglere.

Les mer

VIRUS – en fuge

RADIOTEATER, premiere 19 juni! Vi er stolte og glade over å ha verdenspremiere på det nyskrevne stykket VIRUS – en fuge av nylig Hedda nominerte Fredrik Brattberg!

Les mer

Flott anmeldelse av Karawane!

Karawane snudde seg rundt, fylte salen på teatret med trygg avstand og antibac, og lagde en digital variant til Vårscenefest. Les den fantastiske anmeldelsen her

Les mer

Omvegen Heim

I dagens podcast  kan du høre Geddy Aniksdal lese siste del av teksten Omvegen Heim, om språk, teater og klassebevissthet. Del 1 og 2 finner du også her, eller på Spotify.

Les mer

Teatrene må tåle å bli sett i kortene

Debatten i Varden om offentlig støtte til teatre ble igangsatt av FRP’s Jørn Inge Næss. Tor Arne Ursin responderer her.

Les mer

Ny artikkel av Geddy Aniksdal

“Days like these” er Geddys refleksjoner om disse dager, skrevet langt inne en hytte i skogen i april 2020. Publisert på nettsiden til The Magdalena Project

Les mer
TEATERPARKEN

ET SENTER FOR FRI SCENEKUNST

Teaterparken er Grenland Friteaters nye program for kompetansedeling. I perioden fra 2019 – 2021 skal Teaterparken drives som et prøveprosjekt.


Les mer
Vi har opp gjennom årene skrevet om arbeidet vårt

Artikler


Les her

Grenland Friteater på 2 minutter og 14 sekunder!