La ankeret falle. Jeg er i havn.

17, 18. og 19 september 2019. Billetter kjøpes her  

Stedsans gjør comeback i Porsgrunn, eller skulle man kanskje si gjenoppstår? Grenland Friteater iscenesetter i september en stemningsfull kirkegårdsvandring på Østre Porsgrunn kirkegård, et sted som er rik på fortellinger om byen vår og dens kjente og glemte innbyggere. Gjennom et tyvetalls tablåer får publikum oppleve et mangfold av opptrinn i den blå timen.

Kaptein Engelstads dramatiske endelikt, en ustoppelig liten kardinal, himmelsøkende engler, en omfangsrik klovnefamilie tar farvel med en elsket bestemor. Hør celloens melankolske sang, gravernes latter og barnetruppens bønn. Og den barmhjertige samaritanen, hvor har hun gjort av seg?

Grenland Friteaters kirkegårdsvandring varer ca 1.5 time,  avsluttes med kaffe og kaker og en musikalsk overraskelse i den nye kirken. En stor samling lokale artister og frivillige i alle aldre deltar. Kunstnerisk ansvarlig er Geddy Aniksdal, musikalsk ansvarlig Guttorm Guttormsen. Tekstansvarlig Lars Vik.

En rekke profesjonelle kunstnere og lokale aktører i alle aldre deltar. Maks 120 publikummer pr vandring, spilles 17.-19.sept, billetter på elvespeilet.no